Μαρία Ανδρούτσου: «Δεν έχουμε σχέσεις μετά το 50 – 50 και τις Σαββατογεννημένες»

Μαρία Ανδρούτσου

"Αν ήθελα να είμαι φέτος στην τηλεόραση, θα μπορούσα να είμαι πολύ άνετα" ομολογεί η Μαρία Ανδρούτσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ανδρούτσου στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλος το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στις επιτυχημένες κωμικές σειρές, Πενήντα Πενήντα και Σαββατογεννημένες και την επιλογή να μην βρίσκεται στην τηλεόραση την φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ανδρούτσου εξομολογήθηκε πως είναι επιλογή μου να μην εκτίθεμαι τόσο πολύ στην τηλεόραση. Δεν με τρομάζει κάτι, απλά όταν νιώθω ότι κάτι έχω να πω ή βρίσκομαι σε μια διάθεση χαλαρή και θέλω να κάνω μια συνέντευξη, την κάνω. Αυτό που έχω να θυμάμαι από το Πενήντα Πενήντα και τις Σαββατογεννημένες είναι το πολύ γέλιο».

«Με τους συναδέλφους από εκείνες τις δυο σειρές δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις γιατί οι ρυθμοί ήταν πάρα πολύ έντονοι και δεν προλαβαίναμε να βρεθούμε εκτός».

«Δεν ζήλεψα κάποιο σίριαλ γιατί, αν ήθελα να είμαι φέτος στην τηλεόραση, θα μπορούσα να είμαι πολύ άνετα. Είχα διάφορες προτάσεις τις οποίες όμως δεν αποδέχθηκα » πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Ανδρούτσου στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.