Μαρία Αναστασοπούλου για Παπαδάκη: «Γιώργο μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά, του είπα»

Μαρία Αναστασοπούλου

"Το κάνει αυτό 33 χρόνια γιατί ο ίδιος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο" αποκάλυψε η Μαρία Ανατασοπούλου.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» υποδέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου την Μαρία Αναστασοπούλου το πρωινό του Σαββάτου στο MEGA. Η γνωστή δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη και την απόλυτη συνέπεια που έχει εκείνος στα πολύ πρωινά ωράρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια φορά με πήρε ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι στην εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη, όχι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και έγινε τώρα. Τον Γιώργο φυσικά δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 03:20. Στην αρχή, λοιπόν, όταν πήγα στον ΑΝΤ1 λέω «δεν επιτρέπεται, παιδιά, να πηγαίνει ο Παπαδάκης από τις 03:20 και όλοι οι υπόλοιποι να πηγαίνουμε μετά. Πήγαινα και γω λοιπόν στις 03:18. Ξεκίνησα έτσι αλλά μετά ο Παπαδάκης το πήγε λίγο πιο νωρίς, 03:15».

«Λέω, «Γιώργο μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά γιατί στο τέλος θα ερχόμαστε εδώ στις δυόμιση». Οπότε ο Γιώργος είναι πάντα εκεί! Δηλαδή μέσα στο κτίριο υπάρχει ο φύλακας και ο Γιώργος. Και το κάνει αυτό 33 χρόνια γιατί ο ίδιος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οπότε πηγαίνει στις 03:20 και έχει κουτάκια ενώ εμείς κάνουμε στις 4 την πρώτη μας σύσκεψη».

«Για μένα τώρα που το κάνω 11 χρόνια να ξυπνάω τέτοια ώρα θα πω ότι είναι σαν να ξυπνάτε εσείς στις 7. Δεν με δυσκολεύει δηλαδή να ξυπνήσω αλλά δεν είναι και κανονικό πράγμα, όχι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαρία Αναστασοπούλου στο μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.