Η Μαρία Αναστασοπούλου κάθισε απέναντι από τον Φάνη Λαμπρόπουλο το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Στην Αγκαλιά του Φάνη». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τους τρεις δημοσιογράφους που σημάδεψαν την τηλεοπτική της πορεία, τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και τις διαφορές τους.
«Κάποιοι άνθρωποι με επιλέγουν για να είμαι εκεί. Αισθάνομαι πολύ ωραία, γιατί έχω κάνει Τσάμπιονς Λιγκ σε δίδυμα. Αυτό πρέπει να μου το αναγνωρίσεις. Ο Οικονόμου μου έμαθε τη δουλειά του πρωινού. Ο Παπαδάκης και μόνο που ήσουν στο Καλημέρα Ελλάδα ήταν βιογραφικό. Και με τον Άρη έχουμε περάσει δύο χρόνια τώρα, διανύουμε το δεύτερο, πάρα πολύ ήρεμη και ομαλή συνεργασία».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και πρόσθεσε: «Η επιμονή στην άποψη, ας πούμε κάτι που έχω κι εγώ, θεωρείται αρνητικό. Πολλές φορές οι απόψεις του Άρη είναι πιο αιχμηρές από αυτό που μπορούμε να διαχειριστούμε πιο εύκολα στον αέρα, αλλά γι’ αυτό φέτος έχουμε κάνει μια στήλη. Φυσικά λέγεται Άρες Μάρες. Όπου μπαίνουμε και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Οπότε εκτονωνόμαστε εκεί και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».
«Μου φαίνεται ότι ήμουν στο Καλημέρα Ελλάδα πριν 15 χρόνια. Μιλάμε με τον Γιώργο. Έχουμε μιλήσει 2-3 φορές», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου και τότε Φάνης Λαμπρόπουλος την προκάλεσε να καλέσει τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα για να αποδείξει ότι δεν έχουν τσακωθεί.
Η δημοσιογράφος αποδέχτηκε την πρόσκληση, μόνο που ο Γιώργος Παπαδάκης δεν απάντησε την κλήση και βγήκε τηλεφωνητής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ