Μαρία Αλιφέρη: «Ήταν ακραίες συμπεριφορές αλλά σαν Σπαρτιάτισσα δεν καταλάβαινα Θεό»

Μαρία Αλιφέρη

"Έφευγα επί τόπου" ομολογεί η Μαρία Αλιφέρη.

Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» το μεσημέρι της Κυριακής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη μας ηθοποιό αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και όσα έφερε στο φως για τον χώρο του θεάτρου καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η ίδια στη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Μαρία Αλιφέρη εξομολογήθηκε πως «ασφαλώς και βίωσα όλα αυτά τα χρόνια και ακραίες συμπεριφορές. Ήταν ακραίες, ναι. Απλώς επειδή είμαι λίγο έως πολύ Σπαριάτισσα δεν καταλάβαινα Θεό σε αυτά. Έφευγα επί τόπου. Έχω φύγει από ανάγνωση θεατρικού, έχω φύγει από ξεκίνημα παράστασης, έχω φύγει από την τηλεόραση αλλά αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση».

«Το κομμάτι της αυλής πάντα γίνεται και θέλει κάτι από σένα. Εγώ όμως δεν την αγαπάω καθόλου την αυλή γιατί λέει ψέματα. Εγώ είμαι λάτρης της αλήθειας και της ειλικρίνειας».

«Όλα αυτά τα θεωρώ όμως ανθρώπινα και αναμενόμενα. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο πως εμείς τα διαχειριζόμαστε. Εμένα δεν μου φταίει ο τάδε γιατί μου έκανε αυτό ή δεν μου έκανε εκείνο. Δηλαδή δεν εστιάζω εκεί. Εστιάζω στο τι εγώ έκανα, τι δεν έκανα και τι θα μπορούσα να κάνω» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Αλιφέρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.