Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της: «Μου είχε πει ότι ήταν χωρισμένος, με άρπαξαν έξω από το σπίτι»

Μαρία Αλεξάνδρου

"Γιατί δεν ήρθε μόνη της; Με το που βγαίνω από το αμάξι, ξεκίνησαν να με μαλλιοτραβάνε", περιγράφει η ηθοποιός.

Για τον ξυλοδαρμό που υπέστη από ομάδα γυναικών μιλά η Μαρία Αλεξάνδρου. Η γνωστή ηθοποιός περιγράφει τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχθηκε, στην οποία – όπως ισχυρίζεται – μεταξύ των δραστών ήταν και η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής που βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και της Δικαιοσύνης το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ γύριζα από ξενύχτι, με αρπάζουν και με βάζουν στο τζιπ. Θρασυδειλία; Γιατί δεν ήρθε μόνη της; Με το που βγαίνω από το αμάξι, ξεκίνησαν να με μαλλιοτραβάνε. Ο φίλος μου ξυλοκοπήθηκε και αυτός», είπε αρχικά στην κάμερα του Alpha η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Πήγαν με μία τούρτα σε ξενοδοχείο, που εγώ είχα πάει για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, και το έπαιζαν ότι είναι ξαδέλφες μου. Τις έχει καταγράψει η κάμερα», προσθέτει η ηθοποιός στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, αποκαλύπτοντας πως η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής της έστειλε απολογητικό μήνυμα.

«Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί μου και μου είχε πει να κάνουμε και παιδιά. Μου είχε πει ότι είναι χωρισμένος. Ζητούσε διαζύγιο επανειλημμένα. Έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όπου ξεκίνησαν να με βρίζουν», περιγράφει αμέσως μετά η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Το μόνο λάθος που έκανα στην υπόθεση ήταν να μπλέξω τον πρώην σύντροφό μου. Με πήρε μέσα από τη φυλακή τηλέφωνο αλλά δεν απάντησα ποτέ, γιατί ήμουν με τον άντρα μου, είχα κάνει ήδη οικογένεια», παραδέχεται η Μαρία Αλεξάνδρου στην κάμερα του Super Κατερίνα.