Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι»

Μαρί Κωνσταντάτου

«Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί. Με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου, ήταν 17 χρόνια υπέροχα κι ευτυχισμένα», είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία μίλησε για όλα. Για τα επαγγελματικά της, το γάμο της με τον Μίνωα Κυριακού, αλλά και τα δημοσιεύματα, στα οποία δεν δίνει καμία σημασία.

«Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του, ο μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης. Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά, δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν μαζί με τη μητέρα μου στο τροχαίο, ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει. Μετά την απώλεια του πατέρα μου, ότι και να ακολουθήσει, δεν με αγγίζει», είπε αρχικά η Μαρί Κωνσταντάτου.

Η Μαρί Κωνσταντάτου είπε στη συνέχεια: «Ξεκίνησα στα 8 μου με τον παραμυθά Νίκο Πιλάβιο και κάναμε βιντεάκια για την εκπομπή του. Έκανα πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές από μικρή. Η εκπομπή “Με αγάπη” που είχα στον ΑΝΤ1, ήταν ένα όνειρο ζωής, προβλήθηκε για 11 χρόνια, πήραμε βραβείο στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Μίνωας όταν άκουσε ότι θέλω να κάνω την εκπομπή, με στήριξε και είπε “προχώρα”. Και χαίρομαι γιατί με στήριξε πολύ».

Η Μαρί Κωνσταντάτου είπε συγκινημένη: «Είχα πάει στην Ιορδανία, δίπλα στον πόλεμο, για την εκπομπή, δεν σκέφτηκα τον κίνδυνο. Μια κοπέλα μού χάρισε φεύγοντας το μοναδικό της δαχτυλίδι. Φοβερή στιγμή, θα συγκινηθώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Φοβερό! Είχα μια μαντήλα εγώ, την έβγαλα, της την έβαλα στο κεφαλάκι της, την αποχαιρέτησα, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, μου λείπει πολύ. Είναι παιδιά που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς εδώ σκοτωνόμαστε για το τίποτα».

Η Μαρί Κωνσταντάτου τόνισε επίσης: «Γίνονται και τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα, σε μένα λίγο παραπάνω, αλλά δεν με αγγίζουν πια. Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Γελάω με αυτά. Είμαι καλά, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί. Με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου, ήταν 17 χρόνια υπέροχα κι ευτυχισμένα».

Κλείνοντας, η Μαρί Κωνσταντάτου ανέφερε: «Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα. Όσο μεγαλώνω αλλάζω, θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου τον Γιάννη, τα αδέσποτά μας, τη φύση».