Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Γιώργος Νταλάρας δεν θα ερχόταν στα Βριλήσσια, είναι η αλήθεια»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη

"Έχει υποστηρίξει άπειρες φορές την ορχήστρα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει έρθει, αλλά είμαστε φίλοι".

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στο Πρωινό για τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Νταλάρα και απάντησε για το ποιοι μπορούν να ερμηνεύουν τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

«Όσοι καταπιάνονται με ειλικρίνεια, με σεβασμό και με αγάπη με το έργο του πατέρα μου είναι άξιοι. Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος, δέχτηκε να τραγουδήσει ένα σοβαρό τραγούδι και είναι υπέρ του, μπράβο του, καλά έκανε», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και όταν ρωτήθηκε αν στη συναυλία που ετοιμάζει θα τραγουδήσει και ο Γιώργος Νταλάρας, απάντησε:

«Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Θεοδωράκη, η μουσική του πατέρα μου κάνει καλό στην υγεία. Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μια συναυλία το καλοκαίρι. Ο κος Νταλάρας δεν θα ερχόταν στα Βριλήσσια, είναι η αλήθεια, είναι φίλος μου αγαπητός, έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, μας έχει τιμήσει, έρχεται πάντα αφιλοκερδώς, έχει υποστηρίξει άπειρες φορές την ορχήστρα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει έρθει, αλλά είμαστε φίλοι».

«Δε νομίζω ότι θα έρθει στη συναυλία στα Βριλήσσια, έχει μεγαλώσει, έχει άπειρες υποχρεώσεις, κάνει πολλά, είναι ακούραστος και σπουδαίος», κατέληξε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.