Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τι έχει αλλάξει στη ζωή της ένα χρόνο μετά τη νίκη της στο MasterChef;

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

"Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες" δήλωσε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι άλλαξε στη ζωή της, μετά τη νίκη της στο μαγειρικό διαγωνισμό;

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα και δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Εκεί υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά» ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

«Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας» σημείωσε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.