Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Λύγισε» στον αέρα η MasterChef μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Τα συγκινητικά λόγια λύγισαν την Μαργαρίτα Νικολαϊδη!

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021 στον μεγάλο τελικό του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Λίγες ώρες αργότερα, η νεαρή μαγείρισσα βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» για να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και να μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτό το μεγάλο κατόρθωμα της. Να βρεθεί στην πρώτη θέση του MasterChef αφήνοντας στην δεύτερη τον Διονύση Σαρακίνη.

Βουρκωμένη, από την είσοδο της καλεσμένης της, η Κατερίνα Καραβάτου πρόδωσε πως «έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαιε δώ πέρα και κλαίω».

«Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω… Κοιμάμαι και ξυπνάω αλλά ταυτόχρονα το ζω αυτό το όνειρο» πρόσθεσε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.