Μαργαρίτα Νικολαΐδου: «Απέρριψα προτάσεις για διαφημίσεις 10.000 ευρώ»

Μαργαρίτα Νικολαΐδου

Τι έκανε η Μαργαρίτα Νικολαΐδου με το έπαθλο των 50.000 ευρώ από το Master Chef;

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδου. Η πρώην νικήτρια του Master Chef αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχθεί και έχει απορρίψει, το έπαθλο των 50.000 που έλαβε από τη νίκη της, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία του επικείμενου γάμου της.

«Δεν ήμουν έτοιμη νομίζω για το πρωινό και είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω έτσι κι αλλιώς ήδη πριν από το παιχνίδι» δηλώνει η Μαργαρίτα Νικολαΐδου για το όχι που είπε στο Breakfast@Star.

Παράλληλα, παραδέχεται ότι έχει χάσει πολλά χρήματα από την άρνησή της να συμμετάσχει σε διαφημίσεις προϊόντων. «Η αλήθεια είναι ότι για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά… θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα. Μαγειρικά η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν αρκετά… πάνω από 10.000 ευρώ».

Τι έκανε με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το Master Chef; Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επισημαίνει: «Στην αρχή δεν τα πείραζα. Τώρα το καλοκαίρι λίγο βόλτες και τα λοιπά… πήρα και ένα αμάξι μεταχειρισμένο», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν της έγινε καμία κρούση από το reality μαγειρικής για να συμμετάσχει ως guest στον νέο κύκλο.

Παρ’ όλα αυτά, αναφέρει για την είσοδο του Έκτορα Μποτρίνι ως guest κριτή: «Τον ξέρω τον Έκτορα και τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυχερά. Όταν μου είπαν στην πρώτη μου πρακτική ότι θα πάω στον Έκτορα τους είπα: όχι, Παναγία μου, δεν πάω. Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα τους, είναι όλη μια οικογένεια».

Θα τη δούμε τελικά να παντρεύεται τον αγαπημένο της, Χρήστο; «Έχει γίνει πρόταση γάμου μεταξύ μας. Όλο λέμε θα παντρευτούμε το καλοκαίρι κι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε. Το 2023 είναι η χρονιά μας οπότε μπορεί μέσα στο ’23» παραδέχεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδου.

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, η Μαργαρίτα Νικολαΐδου αναφέρει πως «παραδέχεται» μαγειρικά την Κατερίνα Λένη, ενώ δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει σε show όπως το J2US και το Survivor.