Μαραθώνιος αποχαιρετισμός από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε «ευχαριστώ» και έβαλε τα κλάματα!

Μιλούσε επί 20 λεπτά συμβουλευόμενη τις σημειώσεις της.

Περίπου στη μία το μεσημέρι αποφάσισαν οι παρουσιαστές του «Μες στην καλή χαρά» να αποχαιρετήσουν οριστικά με τον τρόπο του ο καθένας τους τηλεθεατές που τους στήριξαν, τους συνεργάτες τους και φυσικά τον Alpha. Την αρχή έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βγαίνοντας μπροστά και κρατώντας το μπλε ντοσιέ με τις σημειώσεις της άρχισε να ευχαριστεί έναν έναν τους συνεργάτες της κι ας μην ήξερε πολλές φορές ποιο όνομα αντιστοιχεί σε ποιο πρόσωπο από όσους βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής. Από τον μακροσκελή της λόγο δεν έλειψαν, μια παρατήρηση στον Χρήστο Νέζο που κερνούσε ρακιές, κλάματα, μπερδέματα, η συγκίνηση του Παύλου Σταματόπουλου, αλλά και η αναφορά στην Ναταλία Γερμανού…

«Λοιπόν Παρ' ότι είναι μία η ώρα, εμείς θα αφήσουμε την υπόλοιπη ώρα να γλεντίσουμε και τώρα θα σας πούμε δυο πράγματα…. Χρήστο είμαστε αέρα…Καλά κάνεις και κέρνα απλώς εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε πολλούς ανθρώπους και αυτή είναι η στιγμή τους, γιατί εντάξει μπορεί να βλέπετε εμάς τους τέσσερις, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι, δεκάδες θα έλεγα. Για μένα ήταν μία χρονιά που κολύμπησα στα βαθιά θα έλεγα, είχα πολύ άγχος αλλά νομίζω οι στιγμές που έχω να θυμάμαι ήταν πάρα πολύ δυνατές και έντονες. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα. Πριν ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μπροστά στην κάμερα, θα ήθελα να μιλήσω για τους υπόλοιπους τους αφανείς ήρωες. Έχω κάνει τις σημειώσεις μου γιατί εντάξει είναι και λίγο δύσκολα τα πράγματα, τα έχουμε πιει, είναι ένα γλέντι και θα μου επιτρέψετε, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έπιασε να διαβάζει τα ονόματα που ήθελε να ευχαριστήσει από τις σημειώσεις της δίνοντας στον καθένα από αυτούς το «ευχαριστώ» της.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τα λόγια της για την Ζήνα Κουτσελίνη, την διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μία παύση καθώς η συγκίνηση δεν την άφησε να ολοκληρώσει

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Ζήνα Κουτσελίνη, τη Ζηνοβία, η οποία με είχε ακολουθήσει και στην αποστολή μου στην Κρήτη, είναι η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος, είναι η αρχισυντάκτριά μας, είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω, υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα που νιώθω για αυτήν. Είναι αληθινή πάνω από όλα. Με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι και να γίνει, ό,τι δουλειά και να κάνω θα την έχω στην καρδιά μου…» είπε η Κωνσταντίνα και σώπασε για να ελέγξει τη συγκίνησή της. Την παύση αποφάσισε να «καλύψει» ο Παύλος λέγοντας πως «Εντάξει, δεν έχουμε και έναν άνθρωπο που να μην συγκινείται, τι είναι αυτό ρε παιδί μου…» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε ξανά τον ρυθμό της συνεχίζοντας να ευχαριστεί συνεργάτες για πάνω από 15 λεπτά ακόμα…ευχαριστώντας στο τέλος ακόμα και τον σκύλο της!

Δείτε όλα όσα είπε:
//www.youtube.com/embed/7lDBzchQ34w

Το ευχαριστώ στον Alpha:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τη διεύθυνση του σταθμού, τον Alpha γιατί εμένα με ξέρετε όσο με ξέρετε γιατί αυτός ο σταθμός μου έδωσε τη δυνατότητα και την ευκαιρία, τώρα αν θα συνεχίσουμε να τα λέμε θα δείξει. Το θέμα είναι πως μου ανοίχτηκε μια πόρτα, αν θα μπω και σε άλλα δώματια εξαρτάται από εσάς.»
//www.youtube.com/embed/rhA1QwJEAtA

Διαβάστε ακόμα:

Μες στην καλή χαρά: Ξέστησαν στον αέρα της εκπομπής το σκηνικό!