Μάρα Ζαχαρέα: «Το ζητώ κάθε χρόνο από το Star κι είναι σαν ανέκδοτο»

Μάρα Ζαχαρέα

"Πέρα από το δελτίο ειδήσεων, είναι ένα κανάλι που θέλει να έχει την σφραγίδα ενός ψυχαγωγικού καναλιού κι όχι ενημερωτικού. Θα σου πω κι εγώ τον πόνο μου. Δεν επενδύει σε ενημερωτικά προγράμματα κι εκπομπές" δήλωσε η Μάρα Ζαχαρέα.

Ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show έκανε η Μάρα Ζαχαρέα. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή πλεύσης που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι από το lifestyle δελτίο του παρελθόντος.

«Ήταν καθαρά απόφαση του ιδιοκτήτη, ο οποίος με φώναξε μία ημέρα. Εγώ τότε διηύθυνα την ιστοσελίδα του Star και μου είπε ότι σκέφτομαι να κάνω αυτό το εγχείρημα και θα ήθελα να το παρουσιάσεις εσύ. Όταν είπα ότι φαντάζομαι ότι θα αλλάξει και το περιεχόμενο γιατί ήταν πολύ κόντρα ρόλος, μου είπε ότι εννοείται. Έτσι προχωρήσαμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Σίγουρα χρειάστηκε χρόνος κι ακόμα χρειάζεται. Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τις πεποιθήσεις του. Θέλει πολύ χρόνο. Ακόμα κι εμείς που κάναμε ένα δελτίο διαφορετικό, ο τηλεθεατής ήθελε χρόνο μέσα στο κεφάλι του να το εισπράξει και να σε δει διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτό σαν σφραγίδα του Star… Όλα αυτά κάνουν το δικό μου εγχείρημα αρκετά δύσκολο. Ένα κανάλι που δεν έχει brand ενημέρωσης, πρέπει εγώ να πω στις 8 στον τηλεθεατή και τώρα γύρνα να δεις εμένα. Δεν είναι εύκολο» είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Δεν μιλώ μόνο για την prime time. Πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν τα άλλα κανάλια, όπως και το ΣΚ ή και μια φορά το βράδυ. Εμείς δεν έχουμε. Το ζητώ κάθε χρόνο κι είναι σαν ανέκδοτο. Ξεκινώ ότι εγώ θα το ζητήσω γιατί είναι χρέος μου, εσείς θα μου πείτε όχι κι η ζωή συνεχίζεται» κατέληξε η Μάρα Ζαχαρέα στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.