Μάρα Μεϊμαριδη: «Σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό»

Μάρα Μεϊμαρίδη

"Ευτυχώς που στο Ευτυχείτε δεν με έχουν βάλει στο κουτσομπολιό" παραδέχεται, επίσης, η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη το πρωί της Κυριακής. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στην μεταφυσική αλλά και τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Μεϊμαρίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην εκπομπή της Καινούργιου είχα κάνει ένα ξόρκι στην αρχή για την τύχη, να πάει καλά η εκπομπή. Χωρίς να έχει λόγο, πάει. Φαντάσου που εγώ δεν θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση, είμαι τέσσερα χρόνια εκεί. Αν ήθελα να κάνω καριέρα θα έπρεπε να είμαι πολύ προσφιλής και δεν μπορώ τα ψεύτικα. Ευτυχώς που δεν με έχουν βάλει στο κουτσομπολιό, θα με είχαν διώξει γιατί δεν κλείνω το στόμα μου».

«Σήμερα στην εκπομπή έπιασα ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα. Ένα θέμα για τους γκέι. Ότι υπάρχει και στα ζώα ομοφυλοφιλία και υπήρχε μια έρευνα που έλεγε ότι 8% των κριαριών είναι γκέι. Άρα η φύση παράγει γκέι. Γιατί; Τι θα τα χρησιμοποιήσει; Εάν η φύση είναι «γεννιέμαι, αναπαράγομαι, πεθαίνω», που αυτό είναι μόνο, ο γκέι πληθυσμός είναι άχρηστος. Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί πιστεύω ότι σε ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Θα υπάρχουν μόνο γκέι που θα μπορούν να αναπαράγονται μοναχοί τους και πιστεύω ότι οδεύουμε προς τα εκεί. Άρα οι γκέι σήμερα είναι πολύ πιο προχώ από εμάς» πρόσθεσε στην εκπομπήτ ης Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN.

Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη πρόδωσε την μεταφυσική της σχέση με τον Απόστολο Παύλο.