Μάρα Μεϊμαρίδη: «Εβγαλα το σουτιέν μου στον αέρα της εκπομπής και το παράτησα»

Μάρα Μεϊμαρίδη

Επική αποκάλυψη από την Μάρα Μεϊμαρίδη για το τηλεοπτικό της ατύχημα!

Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US, η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αποκάλυψε πως προσεχώς θα την δούμε και σε νέο σίριαλ!

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Μεϊμαρίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το J2US το έκανα για τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν είχα καμία πρεμούρα ούτε να κάνω νέα καριέρα ούτε να βγω στα πάλκα. Είμαστε συνεργάτες και θα πω μυστικά πως ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και διάφορα σίριαλ μαζί. Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» θα βγουν ξανά σε σίριαλ τόσο το πρώτο βιβλίο όσο και η συνέχεια που είναι το νέο μου βιβλίο με τίτλο Κατίνα».

Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφέρθηκε στους τρεις γάμους που έχει κάνει στη ζωή της. «Την κόρη μου την άφησα ελεύθερη και δεν την καταπίεσα ποτέ. Της είχα τεράστια εμπιστοσύνη. Από 11 χρονών την έστελνα μόνη στο εξωτερικό και σπούδασε ότι ήθελε».

«Όλες οι παρουσιάστριες με αγαπάνε γιατί δεν τις απειλώ. Δεν είμαι μια δίμετρη, κοκκινομάλλα με λέγειν να τους πάρω τη δουλειά. Αντιθέτως, τις συμπληρώνω» πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη

«Η πιο άβολη στιγμή μου στην τηλεόραση ήταν όταν μου έσπασε το σουτιέν. Έκανε ένα τσαφ και έσπασε! Νομίζω το 2020 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έκλεισα το μάτι στον floor manager, του έκανα νόημα, έριξε την κάμερα στην Κατερίνα, έβγαλα ωραιότατα το σουτιέν μου στον αέρα και το παράτησα. Άβολο πάντως»