Μάρα Δαρμουσλή: «Αν δούμε ότι καθυστερεί το παιδί, πάμε να το πάρουμε έτοιμο… είπα στον σύζυγο μου»

Μάρα Δαρμουσλή

Για την δεύτερη της εγκυμοσύνη μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Την συνάδελφο του, Μάρα Δαρμουσλή συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και την διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Μάρα Δαρμουσλή εξομολογήθηκε πως «το θέλαμε πολύ με τον Βασίλη (σ.σ. το παιδί μας). Ναι, το θέλαμε. Του είχα πει κιόλας: «Σου βάζω και όρια. Άμα δούμε ότι καθυστερεί, πάμε να το πάρουμε έτοιμο». Τόσα παιδιά δηλαδή, πραγματικά, έχουν ανάγκη από αγάπη. Και προέκυψε ευτυχώς με εύκολο σχετικά τρόπο, γρήγορα, χωρίς πολύ χρήση χημικών και διάφορων ουσιών. Με βιταμίνες απλά και συμπληρώματα διατροφής».

«Έπεσε όμως μαζί με την καραντίνα οπότε ήμασταν λίγο δύσκολα, χώρια ο ένας από τον άλλον, να προσέχουμε και φοβόμουν γιατί είχε και δυσκολίες η κατάσταση. Δηλαδή το πέρασμα δεν ήταν τόσο ομαλό ενώ στα 23 είσαι λίγο ζαμανφού, εντάξει μωρέ και μικρή είμαι».

«Πέρασα τελείως διαφορετικά τις δυο εγκυμοσύνες. Έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής. Ήμουν σε έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφές και ένα τρέξιμο οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω ένα time out και να χαλαρώσω λιγάκι από αυτούς τους ρυθμούς. Ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα χωρίς να με ζορίζω. Τώρα όμως ήταν πιο συνειδητό ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40, ίσως θα έλεγες ότι θα ήθελες να ξεκουραστεί, που τρώγομαι με τα ρούχα μου και θέλω να κάνω πράγματα . Μ’ αρέσει να χορεύω, να κάνω ακροβατικά και διάφορα άλλα που δεν είναι της ηλικίας μου. Ξαφνικά όμως έπρεπε να κάτσω στο σπίτι, να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί ήταν λίγο τα πράγματα πιο ευαίσθητα» συμπλήρωσε η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.