Μανούσος Μανουσάκης: Ποια κορυφαία σειρά του από τα 90’s θα γίνει remake;

Μανούσος Μανουσάκης

Μανούσος Μανουσάκης για Γιώργο Αγγελόπουλο: "Η ομορφιά είναι ένα πρόκριμα. Είναι όμως πολυσχιδής, δεν είναι μονοδιάστατη".

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης των επιτυχιών μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν πως η δημοφιλής αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών», την οποία σκηνοθέτησε το 1995, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στον Ant1.

«Αυτό είναι κάτι που συζητάμε τώρα και είναι πολύ κοντά στο να πραγματωθεί. Βέβαια, αυτή τη στιγμή έχουμε τα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι», που μας απορροφούν ολοσχερώς. Από τον Ιούνιο και μετά θα αρχίσουμε να ασχολιόμαστε με το «Τμήμα Ηθών». Πραγματικά με μεγάλη συγκίνηση και νοσταλγία ξαναγυρνάω πίσω στο έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ερωτώμενος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο μέλλον σε κάποια δουλειά του ίδιου, ο Μανούσος Μανουσάκης απαντά: «Κατ’ αρχάς θα δεχόμουν να τον δω. Δεν θα απέκλεια ή δεν θα δεχόμουν κάποιον εξ ορισμού, επειδή κάποιοι θέλουν να προβληθούν. Έρχονται γενικά ηθοποιοί στο γραφείο μου. Άλλοι συνεργάζονται μαζί μας και άλλοι όχι».

«Η ομορφιά είναι ένα πρόκριμα. Είναι όμως πολυσχιδής, δεν είναι μονοδιάστατη» συμπληρώνει ο Μανούσος Μανουσάκης.