Μανούσος Μανουσάκης: «Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εξελέγη δήμαρχος με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας»

Μανούσος Μανουσάκης

"Περιμένουμε και εμείς μαζί με τους τηλεθεατές τη συνέχεια στο Κόκκινο Ποτάμι" πρόδωσε με χαμόγελο ο Μανούσος Μανουσάκης.

Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Κυριακή, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε στην σειρά «Τμήμα Ηθών» και τη συνεργασία με τον Απόστολο Γκλέτσο καθώς και τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» που έρχεται στο OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει αρχίσει και γίνεται συζήτηση για να επιστρέψει τηλεοπτικά το Τμήμα Ηθών. Πρόσφατα μάλιστα, τώρα, έχει ξεκινήσει και γίνεται μια κουβέντα αναβίωσης του σίριαλ. Ακόμα είμαστε στην αρχή του σχεδιασμού και θα περάσουν όλοι οι προηγούμενοι ηθοποιοί».

«Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εξελέγη δήμαρχος με πήρε τηλέφωνο αυτός και με πήρε κλαίγοντας. Μου έλεγε ότι το οφείλει σε μένα και αυτό ήταν φοβερά τιμητικό για μένα. Διατηρούμε επαφές με τον Αποστόλη και ήταν και πάρα πολύ καλός δήμαρχος, από ότι ακούω, στη Στυλίδα. Αφιερώθηκε και αφοσιώθηκε σε αυτό».

«Περιμένουμε και εμείς μαζί με τους τηλεθεατές τη συνέχεια στο Κόκκινο Ποτάμι γιατί και εμείς είμαστε θεατές του εαυτού μας. Και εμείς περιμένουμε να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Θα είναι η συνέχεια του τέλους από τον πρώτο κύκλο. Την επόμενη ημέρα της σκηνής του φινάλε ξεκινάει η νέα μας περιπέτεια» συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.