Μανούσος Μανουσάκης: Η απίστευτη ιστορία με τον Απόστολο Γκλέτσο – Γιατί είπε “όχι” σε σειρά του;

Απόστολος Γκλέτσος

«Τον κάλεσα να παίξει σε μια σειρά, της οποίας το όνομα δεν θα πω, όπου τον ήρωα τον απατούσε η γυναίκα του…».

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μίλησε για το “Κόκκινο ποτάμι”, τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τον απίθανο λόγο που ο Απόστολος Γκλέτσος απέρριψε πρότασή του για ρόλο σε σίριαλ.

«Το “Κόκκινο ποτάμι” ονειρευόμουν να το υλοποιήσω τέσσερα χρόνια. Η επιτυχία που έχει το “Κόκκινο ποτάμι” έδωσε φτερά σε όλους τους συνεργάτες. Η πιο αγαπημένη μου τηλεοπτική δουλειά είναι αυτή που κάνω αυτή τη στιγμή. Μόλις μπήκε στο γραφείο μου η Αναστασία Παντούση κατάλαβα ότι της ανήκει ο ρόλος της Ιφιγένειας.

Το πιο χαριτωμένο “όχι” που έχω ακούσει είναι από τον Απόστολο Γκλέτσο. Τον κάλεσα να παίξει σε μια σειρά, της οποίας το όνομα δεν θα πω, όπου τον ήρωα τον απατούσε η γυναίκα του. Παίρνει το σενάριο, διαβάζει τα τρία πρώτα επεισόδια και με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και μου λέει “έρχομαι στο γραφείο σου γιατί πρέπει να σου μιλήσω”.

Ήρθε και μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει και ότι “αν θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο σε παρακαλώ. Έτσι και μου αρέσει λίγο η κοπέλα που θα διαλέξεις, έτσι και είναι λίγο νόστιμος αυτός με τον οποίο με απατάει, θα τον πλακώσω στο ξύλο. Ο πρώτος στο δρόμο που θα με πει κερατά, θα τον δείρω. Δεν θα τελειώσει η σειρά, μη μου δίνεις το ρόλο”.

Θα δούλευα με ένα παιδί που βγήκε από τηλεπαιχνίδι ή ριάλιτι μόνο αν είχε διάθεση να μελετήσει μαζί μου. Οι Άγριες Μέλισσες με γοήτευσαν, σε κρατούν σε εγρήγορση», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.