Μανούσος Μανουσάκης: «Για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας»

Μανούσος Μανουσάκης

"Δεν έχουν καταδικαστεί οι άνθρωποι" δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε τόσο στους ανεμβολίαστους ηθοποιούς όσο και στους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να είναι όλοι οι συνεργάτες μου εμβολιασμένοι, όπως είμαι και γω, αλλά από κει και πέρα δεν νομίζω πως είναι σωστό να αποκλείσω τους μη εμβολιασμένους ηθοποιούς».

«Η παρέμβαση και η επιβολή χρειάζεται εξουσία. Όταν ο έχων την εξουσία έχει και υπαρξιακή ανασφάλεια, βέβαια και δημιουργούνται αυτά τα γεγονότα».

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή μάλλον δεν θα ξαναβρουν δουλειά στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω εγώ. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η δίκη τους. Δεν έχουν καταδικαστεί οι άνθρωποι και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.