Μανούσος Μανουσάκης για Κόκκινο Ποτάμι: «Τα νούμερα είναι χαμηλότερα, δεν μας ευχαριστεί αυτό»

Μανούσος Μανουσάκης

"Ασφαλώς και μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, μας ενδιαφέρει η διείσδυση που έχουμε στο κοινό. Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου" παραδέχεται ο Μανούσος Μανουσάκης.

Στην επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Πίσω από τις Θημωνιές» βρέθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, που φέτος υπογράφει τη σκηνοθεσία στη δεύτερη σεζόν για το Κόκκινο Ποτάμι, ρωτήθηκε για τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά, παρά την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει.

«Ασφαλώς και μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, μας ενδιαφέρει η διείσδυση που έχουμε στο κοινό. Βλέπουμε ότι τα νούμερα είναι χαμηλότερα από το πρώτο Ποτάμι. Αυτό δεν μας ευχαριστεί βέβαια, αλίμονο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης, ερωτώμενος για τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες της AGB.

«Αλλά βλέπουμε επίσης πόσο μεγάλη αποδοχή έχει το έργο από τους θεατές… είναι τα ποιοτικά νούμερα, όχι μόνο τα ποσοτικά» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δεν το λέω για να γλυκάνω το χάπι, προς Θεού. Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου… αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος τηλεθεατών που το βλέπει στα ηλεκτρονικά Μέσα» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Μανούσος Μανουσάκης.