Μάνος Πίντζης: «Υπήρχε πολύ τοξικό περιβάλλον, πιαστήκαμε στα χέρια»

Μάνος Πίντζης

"Είχα και δάσκαλο τον Πέτρο Φιλιππίδη" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Πίντζης!

Ο Μάνος Πίντζης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική ευκαιρία που είχε στο Ιράν και δηλώνει πως «ήταν σαν να ήμασταν στο Χόλυγουντ, απλά δεν το ζήσαμε όλο, λόγω της πανδημίας».

Παράλληλα, ο Μάνος Πίντζης μίλησε από καρδιάς στην απώλεια της μητέρας του, μια από τις πιο δύσκολες αναμνήσεις του και την αγωνία του να μην μοιάσει στον πατέρα του.

«Υπήρχε ένα περιβάλλον πολύ τοξικό με κάποιον ηθοποιό στη συνεργασία μας. Πιαστήκαμε στα χέρια και πραγματικά είπα μέσα μου πως έχει τελειώσει το θέατρο για μένα αλλά κάποιος πρέπει να βάλει φρένο. Και επειδή το φρένο δεν μπαίνει με λόγια, με έβγαλε εκτός εαυτού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πίντζης για συνεργασία που είχε στο παρελθόν. «Υπήρχε μια τοξικότητα πάνω στη σκηνή και πείραξε όλο τον θίασο. Σαφώς και ένα βράδυ όλο αυτό ξέσπασε».

«Είχα και δάσκαλο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όποτε ανέβαινε και δίδασκε γενικά ήταν και είναι ακόμη για μένα σαν ηθοποιός εξαίρετος. Πέφτεις από τα σύννεφα με κάποιους ανθρώπους γιατί δεν μπορείς αν ξέρεις τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του».