Μάνος Πίντζης: «Ξέφυγα πάνω στη σκηνή, δεν άντεχα, είπα ότι παρατώ το θέατρο»

Μάνος Πίντζης

"Δύο πράγματα μου είπανε: Να έχεις γερό στομάχι και να είσαι κύριος ότι και να συμβαίνει" ανέφερε ο Μάνος Πίντζης.

Στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Ελίνα Κοτανίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη σκηνή και το λόγο που είχε αποχωρήσει από το Nomads.

«Όταν λόγω καταστάσεων πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι, αυτό μερικές φορές σε πληγώνει, σου αφήνει κάτι μέσα σου. Ίσως να μην το θες 100%. Όταν νιώθεις χαμένος μέσα σου, είσαι ανοιχτός για να σε διαχειριστούν οι άλλοι, όπως θέλουν. Το μαγικό είναι να έχεις το σθένος να πεις όχι δεν θα το κάνω. Πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση και δεν είναι ωραίο. Όταν πρωτομπήκα στη δουλειά, δύο πράγματα μου είπανε: Να έχεις γερό στομάχι και να είσαι κύριος ότι και να συμβαίνει. Έχω ξεφύγει επάνω στη σκηνή, δεν μου άρεσε αλλά δεν άντεχα. Είπα ότι τα παρατώ. Έφταιξα αλλά είπα ότι θα φύγω από το θέατρο γιατί δεν στάθηκα τίμιος στις ατάκες που άκουσα, όταν βγήκα στη δουλειά.» ανέφερε ο Μάνος Πίντζης.

«Είμαι υπερπροστατευτικός σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ, δεν το ανέχομαι. Εξ’ ου και έφυγα έτσι από το Nomads. Έφυγα γιατί υπήρχε εκεί ένα παιδί, που το είχαν του κλώτσου και του μπάτσου κι ήθελαν να τον διώξουν. Το θεώρησα άδικο αυτό και προτίμησα να βγάλω έξω τον εαυτό μου και να μείνει μέσα αυτό το παλικάρι» συμπλήρωσε ο Μάνος Πίντζης.