Μάνος Πίντζης: «Δεν υπάρχει λόγος να κανιβαλίσουμε κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μάνος Πίντζης

«Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κομπλιμέντο», λέει ο Μάνος Πίντζης.

Ο Μάνος Πίντζης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όσους αμφισβητούν την διεθνή καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίσεις του και τη σχέση με την πρώην σύζυγο του.

«Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις, είχα μονό θεατρικές. Δεν απαντάω στα άτομα που αμφισβητούν την διεθνή μου καριέρα, ας μπουν να δουν. Έχω δουλέψει μόνο με επαγγελματίες, δεν μου έχει τύχει κάποιος παραπάνω διαχυτικός. Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου», είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης.

Ο Μάνος Πίντζης είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ τους γονείς που κάνουν παιδιά για το lifestyle και για να το δείχνουν. Έχει κλείσει το κομμάτι της πατρότητας για έμενα. Με την πρώην γυναίκα μου έχω πολύ καλές σχέσεις, βγαίνουμε για φαγητό με τα παιδιά».

Για το φλερτ, ο Μάνος Πίντζης ανέφερε: «Δεν με φλερτάρουν, ίσως είμαι τρομακτικός και βγάζω μία ανασφάλεια. Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου. Ήμουν ταπεινό παιδί, περνούσα απαρατήρητος στο σχολείο. Οι συμμαθήτριές μου δεν πίστευαν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήμουν ντροπαλός. Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες. Δεν είμαι ο άνδρας κυνηγός, άλλα θα δείξω το ενδιαφέρον μου σε μία κοπέλα. Δεν την «ψώνισα» ποτέ. Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κομπλιμέντο».

Τέλος, ο Μάνος Πίντζης αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν υπάρχει λόγος να “κανιβαλίσουμε” κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι υπερβολικό και δεν το καταλαβαίνω».