Μάνος Πανταζής: Πόσα ήταν τα περισσότερα χρήματα που πήρε για μια πασαρέλα;

Μάνος Πανταζής

«Δε θα πρότεινα στα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM, αλλά θα τους έλεγα να πάνε σε ένα γραφείο. Δεν έχει καλή εξέλιξη η γρήγορη προβολή».

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος μίλησε για τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ενώ τόνισε πως δεν θα συμβούλευε τα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM.

«Πριν από 40 μέρες έγινα για δεύτερη φορά μπαμπάς. Έχω απερίγραπτα συναισθήματα για τις δυο μου κόρες. Σκέφτομαι την καριέρα μου στο μόντελινγκ με μεγάλη χαρά, ήταν οι χρυσές εποχές που έζησα και λησμονώ πράγματα.

Αυτό που θυμάμαι από τις καλές εποχές του μόντελινγκ ήταν τα πολλά φώτα και η πολλή προσοχή σε εμάς. Έχω πάρει για μια πασαρέλα 700.000 δραχμές τότε. Με τον Φώτη Γιαννιώτη θα ήταν αστείο να έχουμε κόντρα όταν δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Μας μπέρδευαν αμέτρητες φορές.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα την καμπάνια του Armani για το άρωμά του, ενώ είχα φτάσει στους δύο τελευταίους. Δε θα πρότεινα στα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM, αλλά θα τους έλεγα να πάνε σε ένα γραφείο. Δεν έχει καλή εξέλιξη η γρήγορη προβολή», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πανταζής.