Μάνος Νίφλης: «Στην Ελισάβετ Μουτάφη έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»

Μάνος Νιφλής

"Μένουμε στο ίδιο σπίτι από την δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας" εξομολογήθηκε ο Μάνος Νιφλής

Ο Μάνος Νίφλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Νιφλής εξομολογήθηκε πως «εγώ επεδίωξα να γνωρίσω την Ελισάβετ μέσω κοινών γνωστών. Έστησα ένα ραντεβού, όπου εμφανίστηκα εντελώς τυχαία και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και κολλήσαμε. Μένουμε στο ίδιο σπίτι από την δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας, για να μην πω από το δεύτερο ραντεβού και με μαλώσει κιόλας. Θυμάμαι πως από το δεύτερο ραντεβού ήμασταν μαζί».

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχεις δουλέψει με τα παιδιά το κομμάτι ενός δεύτερου γάμου. Δηλαδή την πρόταση γάμουστην Ελισάβετ την κάναμε μαζί με τις κόρες μου, αφού το είχαμε συζητήσει πρώτα. Πήρα έγκριση, αν δεν είχα πάρει δεν θα γινόταν διαφορετικά».

«Θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά αλλά θα γινόμασταν ρεζίλι. Θα υπήρχαν προβλήματα στα νούμερα γιατί είμαστε οι ίδιοι νούμερα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάνος Νιφλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.