Μάνος Νίφλης: «Κάπου χάνεται το μέτρο στο infotainment, δεν είναι όλα για όλους»

Μάνος Νίφλης

"Έχει χαθεί το μέτρο και στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία και παντού" διευκρινίζει ο Μάνος Νιφλής.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μυρσίνη Κοντού παραχώρησε δηλώσεις ο Μάνος Νίφλης, το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σημερινή εικόνα των ψυχαγωγικών εκπομπών όσο και στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Νίφλης εκμυστηρεύτηκε πως «είναι σημεία των καιρών όλα αυτά. Μιλάμε για το φαινόμενο του infotainment έτσι; Δηλαδή είναι μία κατάσταση που εδώ τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει στη διαδικασία του infotainment, το οποίο έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία, θεωρώ ότι κάπου χάνεται το μέτρο. Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να το κάνει κάποιος και δεν είναι όλα για όλους».

«Δηλαδή κάποιος που κάνει μια καλή ενημερωτική εκπομπή δεν σημαίνει ότι κάνει και μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή ή και το αντίστροφο. Έχει χαθεί το μέτρο και στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία, στην πολιτική, στην οικονομία και παντού. Αν δει κανείς τι έγινε στις ευρωεκλογές, θα δει πως είχαμε μια infotainment πολιτική ζωή».

«Ούτως ή άλλως η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένας άνθρωπος, τυγχάνει να την γνωρίζω και να έχουμε συνεργαστεί, που είναι πολυεργαλείο. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην κάνει σωστά, να μην έχει δηλαδή επιτυχία, αυτό που καλείται να κάνει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Μάνος Νίφλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.