Manos Mpos: «Ο 50 Cent δεν ήθελε να τραγουδήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έγινε παρεξήγηση»

Argiros 50Cent

Τι ζήτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή συναυλία που έδωσαν το περασμένο φθινόπωρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Αμερικανό raper 50 Cent αποκαλύπτει ο Manos Mpos. O υπεύθυνος VIP Services μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Μεγάλη συναυλία. Είχαν και το πρόβλημα με την καθυστέρηση μίας ημέρας, επειδή δεν υπήρχαν τα σχέδια ασφαλείας των εγκαταστάσεων. Έγινε η συναυλία την επόμενη ημέρα και είχαμε πάλι μία παρεξήγηση», περιγράφει ο Manos Mpos.

«Ζήτησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει κάτι μαζί με τον 50 Cent, εκείνος είπε όχι. Και μετά ζήτησε τουλάχιστον να βγουν να πουν ένα ευχαριστώ στον κόσμο μαζί, εκεί ο 50 Cent είπε ναι», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Είχαμε μία καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους. Άργησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 2-3 δευτερόλεπτα να βγει στη σκηνή. Ήταν αρκετά για να πει ο 50 Cent ότι δεν περιμένει», προσθέτει για το περιστατικό ο Manos Mpos.

«Ο 50 Cent ήταν πολύ σοβαρός, πολύ του προγράμματος. Την ώρα που έπρεπε να είναι εδώ, ήταν 5 λεπτά νωρίτερα», δηλώνει κλείνοντας.