Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

Μάνος Ιωάννου

«Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε», είπε ο Μάνος Ιωάννου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Μάνος Ιωάννου. Ο ηθοποιός απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Έχω πουλήσει κι εγώ το παραμύθι μου. Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μου ένας γάμος. Είμαι μία χαρά τώρα στην προσωπική μου ζωή, αλλά δεν τα συζητάω. Αν έχεις καεί… Είναι φοβία μου, αλλά μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Κοιτάω να είμαι πάντα με φίλους. Με φοβίζει που μεγαλώνω. Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει μπότοξ, αλλά δεν το έχω ανάγκη», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.

Ο Μάνος Ιωάννου είπε στη συνέχεια: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Μιλάμε και θα μιλάμε. Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε.

Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς. Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια».

Κλείνοντας, ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε: «Μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης. Όσα και να ήταν τα χρήματα, δεν θα πήγαινα».