Μανώλης Μητσιάς για Διονύση Σαββόπουλο: «Καλά έκανε και το είπε»

Μανώλης Μητσιάς

"Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτοί οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα" υπογραμμίζει ο Μανώλης Μητσιάς.

Τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Ο λαοφιλής ερμηνευτής κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθεί για την πρόσφατη δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου περί αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως,

Έτσι, ο Μανώλης Μητσιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει καθόλου που αυτή η δήλωση πήρε τέτοια διάσταση. Είμαι υπέρ του Σαββόπουλου, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτοί οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα. Ο καθένας έχει την ζωή του και μπορεί να επιλέξει να κάνει τη στιγμή που νιώθει ωραία αυτό το πράγμα, ότι κι αν είναι αυτό. Είπε ο Διονύσης ότι το κράτος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Καλά έκανε και το είπε».

«Έχετε φανταστεί ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε ποτέ στη ζωή μας κυβέρνηση με πέντε κόμματα; Είναι δυνατόν; Εμείς εδώ είμαστε δυο άνθρωποι και διαφωνούμε».

«Με δυσκολία γίνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πόσο μάλλον εμείς. Εμείς που η κατσίκα του γείτονα πήγε στο διπλανό χωράφι και βόσκιζε κατά λάθος και την άλλη έκανε αναφορά στην αστυνομία και σε έβγαζε αριστερό κομμουνιστή. Τι μου λέτε τώρα, τα έχω ζήσει αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μανώλης Μητσιάς στη βραδινή εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.