Μανώλης Κονταρός: «Ήμουν απών στα πιο ευαίσθητα χρόνια των παιδιών μου

Μανώλης Κονταρός

"Δεν μπορώ να πω ότι ζορίστηκα ποτέ οικονομικά γιατί πήγαινα καλά αλλά έμενα ρέστος" ομολογεί ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»  την Παρασκευή στο OPEN. Ο γνωστός λυράρης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σχέση με τα παιδιά του, την αγάπη για την μουσική και τις οικονομικές απολαβές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης Κονταρός εξομολογήθηκε πως «στα πιο ευαίσθητα χρόνια των παιδιών μου, εγώ ήμουν απών. Έλειπα με την δουλειά, ταξίδευα στο εξωτερικό. Στεναχωριόμουν από την μια αλλά από την άλλη ήταν ναι μεν η δουλειά μου αλλά και μια δουλειά που είμαι καψούρης με αυτήν. Είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν».

«Δυο μεγάλες αγάπες, οικογένεια και δουλειά. Έρχεται ο χρόνος που σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια πρέπει να αποσυρθώ και γω κάποια στιγμή αλλά και μόνο που το σκέφτομαι, μου φαίνεται βουνό».

«Δεν μπορώ να πω ότι ζορίστηκα ποτέ οικονομικά γιατί πήγαινα καλά αλλά έμενα ρέστος. Ότι έβγαζα, τα έτρωγα όλα. Τα έτρωγα με τους φίλους μου, έχω κάνει πολλές κουμπαριές και έχω βαπτίσει πολλά παιδιά» παραδέχθηκε επίσης, με χαμόγελο, ο Μανώλης Κονταρός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.