Μανώλης Κονταρός: Απαντά για το κτήμα που αγόρασαν Βανδή – Μπισμπίκης στην Κρήτη

Κονταρός

Το σχόλιο του τραγουδιστή για τις πρόσφατες αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το κτήμα που φέρεται πως έχουν αγοράσει από κοινού Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στην Κρήτη, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Ξεκινάμε στο Cabana Live Stage μία πολύ όμορφη συνεργασία, γιατί έχουμε μία καλή βάση: τον επιχειρηματία του μαγαζιού, που είναι φανταστικοί άνθρωποι. Σε συνδυασμό με την όμορφη παρέα που έχουμε κάνει με τον Βασίλη Τερλέγκα, τη Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. Θα φροντίσουμε ο κόσμος να περνάει όμορφα, έχουμε ανάγκη να ξεδίνουμε πότε-πότε», δηλώνει ο Μανώλης Κονταρός για την επικείμενη πρεμιέρα του.

«Στην πρεμιέρα θα είναι σίγουρα η γυναίκα και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όποιον φίλο με τιμήσει εκείνη την ημέρα», απαντά ο τραγουδιστής στο ενδεχόμενο να παραβρεθούν στο μαγαζί η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μεσολάβησε ο ίδιος για την αγορά του κτήματος στην Κρήτη, στην οποία φέρεται να προχώρησε το γνωστό ζευγάρι; Ο Μανώλης Κονταρός παραδέχεται: «Κι εγώ από τα σάιτ το διάβασα. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Αν ισχύει, είναι όμορφο».

«Εγώ από μικρό παιδί ακούω και θαυμάζω τον Γιώργο Νταλάρα. Τον σέβομαι τόσο πολύ που δεν με προκαλεί ούτε να σχολιάσω, ούτε τίποτα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Μανώλης Κονταρός, ενώ ξεκαθαρίζει πως όσον αφορά το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, θα σεβαστεί οποιαδήποτε πολιτική απόφαση παρθεί.