Μανωλίδου: Ποτέ δεν έκανα κρυφές συμφωνίες

Βίντεο: Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη για όλα όσα λέγονται και γράφονται γι' αυτή

Νομίζω ότι παίζειπολύ σημαντικό ρόλο ότι κάθε φορά που πάω σε μια εκπομπή με κάποιον τσακώνομαι ή λένε ότι τσακώνομαι και αυτό μετά δημιουργεί ένα θέμα τρομερό. Δεν το δημιουργώ, δεν το επιδιώκω, αλλά συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί.» είπε η Ευγενία όταν τη ρώτησε η Ελένη γιατί γίνεται τόση συζήτηση γύρω από το όνομά της σε κάθε εκπομπή που συμμετέχει.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την παρουσιάστρια του DWTS Daily σχετικά με τις συχνές μεταγραφές που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια και η Ευγενία Μανωλίδου εξήγησε: «Ποτέ δεν είχα συμβόλαιο με κάποιο κανάλι. Το συμβόλαιό μου ήταν με τα project. τελείωσε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», τελείωσε το «Dancing» και συμφώνησα με το Mega να κάνω το «Master Chef». Δεν συμφώνησα όμως να έχω μια μεγάλη συνεργασία με το κανάλι. Δεν υπήρξε από την πλευρά μου ή από την πλευρά του καναλιού μια μεγάλη συνεργασία. Δεδομένου ότι το «Master Chef» ολοκληρώθηκε και δεν ήθελε το Mega να συνεχίσω να κάνω κάτι άλλο, απάντησα θετικά στην πρόταση του Γιώργου Λεβέντη για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τελικά έκανα το «DWTS Daily».

Σε αυτό το σημείο η Ευγενία τόνισε: «Ποτέ δεν έκανα κρυφές συμφωνίες. Ποτέ δεν συζητούσα από πίσω με κάποιον άλλον. Πάντα τα τηλέφωνά μου γινόντουσαν σχεδόν σε ανοιχτή ακρόαση. πριν μαθευτεί κάτι προς τα έξω είχαν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι των καναλιών από εμένα».

Η παρουσιάστρια επανέλαβε τη φράση που είχε πει πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Κάθε εκπομπή που κάνω είναι σαν να είναι η τελευταία» και είπε πως δεν την αγχώνουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. «Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ούτε όταν πήγαινε καλά με ενδιέφεραν», είπε.

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε στην Ελένη πως στην αρχή την προόριζαν στον ΑΝΤ1 για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» και περιέγραψε πως τελικά κατέληξε να παρουσιάσει τον «Ορό της αλήθειας».

Δείτε το βίντεο: