Μανωλίδου για Παπαδάκη: «Κάνει σόου και προκαλεί στην εκπομπή του»

«Ο Άδωνις θα βάλει τη γάτα του να κλαίει...».

Την δική της άποψη για τον άγριο καβγά μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε η Ευγενία Μανωλίδου μέσα από την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Άδωνις θα βάλει τη γάτα του να κλαίει που δεν θα τον ξανακαλέσει ο Παπαδάκης. Δεν νομίζω ότι ο Άδωνις θα ξαναπάει. Επειδή ξέρω τον Άδωνι, νομίζω ότι δεν θα ξαναπάει. Μπορεί και να μην τον ξανακαλέσουν, αλλά άμα τον καλέσουν και δεν πάει, τότε θα στο πω. Ο Άδωνις μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ οξυμένο το κλίμα, έντονη η διαμάχη εκείνη τη στιγμή. Βέβαια όταν έπεσαν διαφημίσεις, τα πράγματα εξομαλύνθηκαν, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όπως είδες μετά το διαφημιστικό διάλειμμα τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα. Βγήκαν όλα τα blogs, τα sites και το σατίρισαν όλο αυτό πάρα πολύ έντονα. Και προφανώς ο κ. Παπαδάκης δεν έχει συνηθίσει να γίνεται όλο αυτό το πράγμα εις βάρος του, εμείς όλοι το έχουμε συνηθίσει.

Πρώτα ξεκίνησε ο κ. Παπαδάκης και μετά ακολούθησε ο Άδωνις. Του είπε “αφού είμαι κωλοτούμπας γιατί με καλείς;”. Έλα μου ντε; Δεν τον ξέρει τόσα χρόνια; Είναι εμπορικός. Λέει πράγματα που ξέρει ότι θα προκαλέσουν. Όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε όλες τις περιπτώσεις. 28 χρόνια πορεία προϋποθέτουν και μια συγκεκριμένη ψυχραιμία. Το ότι σηκώθηκε όρθιος ή το έκανε για σόου, σηκώνεται όρθιος, τώρα θα σηκωθώ πάνω. Άρα και αυτό για εμπορικούς λόγους έγινε και όχι για ουσιαστικούς».