Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών, με “έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη»

Μανίνα Ζουμπουλάκη

«Η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο», είπε η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα», η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Κάλλια Καστάνη για τις γυναίκες του σήμερα που όσο ψηλά και αν φτάσουν κρίνονται πάντα και καλούνται να απολογηθούν για το αν είναι καλές μαγείρισσες, νοικοκυρές και μανές.

«Ο τίτλος ήρθες με αφορμή μία ατάκα που ειπώθηκε σε μία γυναίκα. Η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματά: Νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο», είπε αρχικά η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη είπε στη συνέχεια: «Μετά τα 40 το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που βρίσκεται μέσα στο σώμα σου».

Κλείνοντας, η Μανίνα Ζουμπουλάκη είπε: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών. Με “έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη που μου πρότεινε να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ. Το πιο δύσκολο κομμάτι της μητρότητας ήταν όταν ο μεγάλος μου γιος περνούσε εφηβεία, στα 15 του, και εγώ είχα δύο μωρά ενός έτους».