Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Έτρωγα τα λεφτά σε ταξίδια, ρούχα, είχα πάρει ένα παλτό 3.000 ευρώ»

Μανίνα Ζουμπουλάκη

"Είχα πάρει πολλά λεφτά από κάπου και αγόρασα ένα συγκλονιστικό παλτό το οποίο το έχω φορέσει 10 φορές στη ζωή μου", λέει η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Την Μανίνα Ζουμπουλάκη συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη από το Happy Day και μίλησαν για πολλά. «Δεν αγοράζω πια περιοδικά και λόγω οικονομικής στενότητας και γιατί τα βρίσκεις και στο ίντερνετ. Δεν σταμάτησα ποτέ να γράφω από το 1982 έως σήμερα», είπε η γνωστή συγγραφέας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τα χρήματα:

«Δεν έχω περιουσία καμία, ούτε κινητή ούτε ακίνητη. Θα ήθελα να είχα μια μεγάλη καβάτζα, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Έχω συνηθίσει έτσι. Είχα πει ότι δεν θα πάρω ποτέ στη ζωή μου αυτοκίνητο, γιατί άκουγα τα έξοδα του αυτοκινήτου και έλεγα πολλά λεφτά δεν θα το κάνω ποτέ. Και τα έτρωγα τα λεφτά σε ταξίδια, ρούχα, ποτά, φαγητά. Με τους καλύτερους τρόπους τα έφαγα τα λεφτά. Τώρα δεν κάνω πια αυτή τη ζωή, λόγω ηλικία, λόγω κρίσης και λόγω πανδημίας. Θυμάμαι είχα πάρει ένα παλτό κάποια στιγμή 3.000 ευρώ. Είχα πάρει πολλά λεφτά από κάπου και αγόρασα ένα συγκλονιστικό παλτό το οποίο το έχω φορέσει 10 φορές στη ζωή μου. Όταν το πήρα ήταν τρομερή ευτυχία, το φορούσα μέσα στο σπίτι, πήγαινα ερχόμουνα».

«Νομίζω δεν με θέλει η τηλεόραση πια γιατί είμαι 100 χρονών. Δε νομίζω ότι η τηλεόραση θέλει ανθρώπους άνω των 60 να κάνουν εκπομπές», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Για την φίλη της Ρίκα Βαγιάνη, η Μανίνα Ζουμπουλάκη σημειώνει: «Με την Ρίκα Βαγιάνη ήμασταν φίλες. Πάρα πολύ στενοχωρηθήκαμε που έφυγε έτσι ξαφνικά, μας στοίχισε πολύ. Νομίζω ότι ήταν φτιαγμένη για την τηλεόραση. Με είχε πάρει τηλέφωνο το καλοκαίρι του 2008 και μου λέει «Είναι αλήθεια ότι είσαι έγκυος; Ψάχνουμε μια έγκυο δημοσιογράφο για μια πρωινή εκπομπή». Έτσι είχα πάει. Καθόμουν στον καναπέ και είχα μια φοβερή υπνηλία και μου έλεγαν συχνά από την κάμερα να κλείσω τα πόδια μου. Γιατί καθόμουν με τα πόδια ανοιχτά και την κοιλιά ανάμεσα στα πόδια, σαν μεθύστακας. Ήταν μια ωραία περίοδος και στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε».