Μαγγίρα – Τσιμτσιλή: Έλυσαν στον αέρα της εκπομπής τις διαφορές τους

Αφορμή μια δήλωση της ηθοποιού...

 «Καταρχάς θέλω να λύσουμε κάτι, είχατε πει σε μια εκπομπή σας ότι εγώ τα έβαλα με τους δημοσιογράφους» ξεκίνησε να λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα της και τη δουλεια τους: «Με αφορμή μια δήλωση που είχες κάνει ότι κάποιες φορές είναι αδιάβαστοι οι δημοσιογράφοι»

«Όχι. Γιατί δε το παίξατε ολόκληρο από την αρχή… η ερώτηση ήταν πως σου φάνηκε ο Σεφερλής» διαφώνησε η ηθοποιός και παρέθεσε τη λογική των όσων είχε απαντήσει.

Σε πιο έντονο τόνο συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή…«Επειδή θυμάμαι ακριβώς το στιγμιότυπο γιατί είναι και λίγο φωτογραφική η μνήμη μου, είχες μιλήσει για τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα και ότι πολλές φορές δεν είναι διαβασμένοι. Το τι προηγήθηκε δε μπορώ να το ξέρω αλλα καταλαβαίνεις ότι και εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε μια δήλωση 7 λεπτών είπε η παρουσιάστρια και με αφορμή το παράδειγμα που έφερε η ηθοποιός πρόσθεσε: «Το ότι δεν έχουμε δει την παράσταση δε σημαίνει ότι δεν είμαστε διαβασμένοι ως προς εσένα.»

Δείτε την εξέλιξη που είχε αυτή η κουβέντα:
//www.youtube.com/embed/lSBLUrRWhv4