Μαμά – Ο Έκτορας Μποτρίνι «κατακρεούργησε» το πιάτο: «Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα»

Έκτορας Μποτρίνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε επική αντίδραση κατά τη δοκιμή πιάτου!

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Έκτορας Μποτρίνι, ως είθισται, στη ροή του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, ο βραβευμένος σεφ κλήθηκε να δοκιμάσει εκ νέου τα δύο διαγωνιζόμενα πιάτα.

Στο ένα εξ αυτών, μάλιστα, τα σχόλια που έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν, αν μη τι άλλο, απολαυστικότατα. «Μπεκρί μεζέ με άγριο ρύζι, μάλιστα. Θα μπορούσε να είναι και σούπα, το κρέας φαίνεται σαν να είναι βρασμένο. Πιπεριά ωμή, ντομάτα το ίδιο. Θα ξεκινήσω από το ρύζι που, τουλάχιστον, ένα ρύζι δεν λαθεύεται εύκολα Ανάλατο, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα».

«Το ρύζι είναι ωμό. Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα! Το κρέας είναι ωμό. Βρασμένο εξωτερικά αλλά μέσα είναι τελείως ωμό, ανάλατο και βγάζει μια ξυνίλα από το πολύ κρασί το οποίο δεν έβρασε σωστά και έχει μείνει όλη η οξύτητα. Ένα πιάτο που δεν χρειάζεται και πολλά λόγια. Η εικόνα μιλάει μόνη της. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το δοκιμάσω. Είναι ένα κρέας τελείως ανάλατο, βρασμένο, ωμό στη μέση, δεν υπάρχει λόγος».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το πιάτο δεν χρειάζεται μαχαιροπήρουνο. Χρειάζεται λουράκι για να μην σου φύγει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, όπου συμπράττουν τηλεοπτικά ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι, μόλις ξεκίνησε…