Μαμά: Φρίκαραν οι παίκτες με την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι – «Τι γελάς; Βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο;»

Μαμά

"Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσετε πρόστιμο για αυτά τα δύο πιάτα", σχολιάζει ο γνωστός σεφ.

Αντιμέτωποι με τη σκληρή κριτική που τους έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου το απόγευμα της Δευτέρας 2/10. Ο διακεκριμένος σεφ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τις επιδόσεις των παικτών, κάνοντάς τους ιδιαίτερα αυστηρά σχόλια.

«Γιατί γελάς; Για το πιάτο σου ή βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο; Γιατί εγώ δεν γελάω καθόλου με αυτά που βλέπω», ανέφερε αρχικά ο Έκτορας Μποτρίνι με την παίκτρια του «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου» να τουαπαντά με χαμόγελο: «Είστε λίγο αυστηρός, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ».

«Σε γενικές γραμμές οι πατάτες είναι καλές. Το κοτόπουλο όμως είναι καμένο, τα μακαρόνια είναι πιο στεγνά και από την έρημο Σαχάρα. Δεν έχουν καθόλου σως και τα λαχανικά σας δεν είναι ομοιόμορφα», συνέχισε στην κριτική του ο γνωστός σεφ.

«Τον βλέπω απογοητευμένο σήμερα τον Έκτορα και από τα δύο πιάτα», σχολίασε από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής.

Λίγο πριν δώσει την τελική του βαθμολογία και ανακοινώσει στις δύο ομάδες την… ετυμηγορία του, ο Έκτορας Μποτρίνι σημείωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσετε πρόστιμο για αυτά τα δύο πιάτα. Ωστόσο, κερδίζει το πιάτο με τις πένες».