Μαμά-δες: Πρεμιέρα το Σάββατο στην ΕΡΤ2

Μαμά-δες

Νίκη Κεραμέως και Φαίη Μαυραγάνη καλεσμένες της Ζωής Κρονάκη.

Η Ζωή Κρονάκη και οι MAMA-ΔΕΣ έρχονται κάθε Σάββατο στις 17.00 στην ΕΡΤ2 για λύσουν όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες.

Ποδαρικό στην εκπομπή κάνει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως που μιλάει για την νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σχολεία εξαιτίας της πανδημίας αλλά και για την οικογένεια της.

Στις Μαμά-δες έρχεται και η γνωστή δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη που μας αποκαλύπτει τον τρόπο που εκείνη και ο σύζυγος της Νίκος Μάνεσης μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Η Ζωή επισκέπτεται μαζί με μια έγκυο τον γυναικολόγο της, για να ακούσουν μαζί για πρώτη φορά τον χτύπο της καρδιάς του εμβρύου.

Ο Παιδίατρος – νεογνολόγος Αντώνης Δαρζέντας δίνει συμβουλές σε γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τον κορωνοϊό, ενώ με την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού μαθαίνουμε πως να αντιμετωπίσουμε την πνιγμονή από ξένο σώμα σε βρέφος αλλά και πως να κάνουμε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε μωρό που δεν αναπνέει.

Για τις νέες μαμάδες που θέλουν να φτιάξουν τη φυσική τους κατάσταση, έχουμε εύκολες ασκήσεις για να γυμναστούν μαζί με το μωρό τους.

Για το τέλος ο Σάββας Πουμπούρας περνάει ένα ξεκαρδιστικό challenge και προσπαθεί να αποδείξει πόσο καλός μπαμπάς είναι.

Πρεμιέρα για τις Μαμά-δες αυτό το Σάββατο 17/10 στις 17.00 στην ΕΡΤ2