Μαμά-δες: Πρεμιέρα σήμερα για τη Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ1

Μαμά-δες

Μαμά-δες, σήμερα στις 16:00 στην ΕΡΤ1.

Το Μαμά-δες επιστρέφει για 4η χρόνια στους δέκτες μας. Η αγαπημένη εκπομπή, που είναι αφιερωμένη στην μητρότητα και την οικογένεια, με την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση έρχεται πλέον κάθε Κυριακή στις 16:00 μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ 1.

Σε κάθε εκπομπή η Τζένη Θεωνά με το γνωστό της κέφι και ανεβασμένη διάθεση θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο «Μαμά-δες» και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν για άλλη μία σεζόν ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για την σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Τι θα δούμε στο σημερινό πρώτο επεισόδιο

Το Μαμά-δες έρχεται για 4η χρονιά στις οθόνες μας. Η εκπομπή με την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στην ΕΡΤ 1, με υπέροχους καλεσμένους.

Η Μαρία Ηλιάκη έρχεται στην εκπομπή και μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και την απόφαση της να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένεια της, μετά τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει την Φιλίππα μια μαμά δίδυμων κοριτσιών που στα 41 της χρόνια αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μόνη της, απο σπέρμα δότη.

Στη στήλη μπαμπά-μίλα έρχεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου και μιλάει για τα 3 παιδιά του και τις ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει μέσα στο σπίτι.