Μαλού: «Όσοι πηγαίνουν σε talent show θέλουν την αναγνωρισιμότητα»

Μαλού Κυριακοπούλου

"Επειδή έχω βγει κι εγώ από talent show, όταν βλέπω αυτές τις εκπομπές μου δημιουργείται ένα άγχος, γιατί θυμάμαι τα παλιά", παραδέχεται η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Στην επίσημη πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο Cabaret συνάντησε η κάμερα του I Love ΣουΚού τη Μαλού. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε μία ακόμη σεζόν στο πλευρό του Νίκου Απέργη και του MC Daddy και μίλησε για τα μουσικά talent show, από τα οποία ξεκίνησε και η ίδια την πορεία της.

«Μου έχει τύχει ενώ τραγουδάω να μου πετάξουν κανένα λουλουδάκι και να μου μπει στο μάτι, να σου μπει κανένα πέταλο στο στόμα αλλά μέχρι εκεί», δηλώνει η Μαλού για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί επάνω στην πίστα.

«Είδα λίγο από το Fame Story. Επειδή έχω βγει κι εγώ από talent show, όταν βλέπω αυτές τις εκπομπές μου δημιουργείται ένα άγχος, μία αγωνία, γιατί θυμάμαι τα παλιά. Με τις τωρινές συνθήκες της ζωής μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να κλειστώ σε ένα σπίτι», παραδέχεται αμέσως μετά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Σε κάθε talent show που πηγαίνεις και έχει μία προβολή στην τηλεόραση θες την αναγνωρισιμότητα, ούτως ώστε μετά να μπορέσεις να καταφέρεις κάποια πράγματα», εξομολογείται η Μαλού για τη δημοφιλία που αποζητούν οι παίκτες των reality με βάση και τη δική της εμπειρία.

Στο ίδιο βίντεο, εκτός από τη Μαλού, μιλά και ο Νίκος Απέργης, ο οποίος σε ερώτηση για τα talent show απαντά: «Όταν ήμουν στο Dream Show, κάναμε 60%, ήταν η χρυσή εποχή των reality. Πλέον δίνουν περισσότερη βάση στην κριτική επιτροπή παρά στους παίκτες».