Μαλού Κυριακοπούλου: Τι κάνει μετά το Greek Idol;

Δείτε τι είπε για τη συμμετοχή της τότε στο show του Alpha

Την γνωρίσαμε το 2011 μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του Alpha Greek Idol, στο οποίο είχε φτάσει στον τελικό απέναντι στον συνάδελφό της Παναγιώτη Τσακαλάκο, ο οποίος ήταν και ο νικητής του show.

«Η φύση της δουλειάς μας δεν έχει να κάνει μόνο με τα φώτα και τη δημοσιότητα. Με ρωτάνε συχνά τι έκανα μετά το Greek Idol. Εννοείται ότι δεν έξαφανίστηκα. Συνέχισα να δουλεύω σαν μουσικός, να συζητάμε projects με τη δισκογραφική μου. Ήμουν ένα πολύ νέο κορίτσι όταν τελείωσε το show και όλο αυτό που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν εντελώς καινούργιο και άγνωστο για μένα. Σήμερα μπορώ να πω πως το αντιμετωπίζω φυσιολογικά, ανθρώπινα. Συνεχίζω να τραγουδώ και να γράφω μοσυική, όμως ακόμη δε νιώθω έτοιμη και σίγουρη να κυκλοφορήσω τα δικά μου τραγούδια.» είπε η Μαλού, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της single με τίτλο «Μια φορά στο τόσο» και μίλησε και για το γεγονός ότι «ξαναβαπτίστηκε» λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι «Τρεις μήνες πριν το Greek Idol αποφάσισα αν έρθω στην Αθήνα. Έφτσα αναζητώντας τον τρόπο που θα κάνω μουσική. Δεν είχα γνωστούς ή φίλους στον χώρο. Κανέναν δεν είχα. Τυχαία γνωρίστηκα με μία βραζιλιάνικη μπα΄ντα και άρχισα να παίζω μαζί τους. Εκείνοι με ξαναβάπτισαν Το πραγματικό μου όνομα είναι Μαρία. Πήραν λοιπόν το Μα από το όνομά μου και το Λου από το επώνυμό μου (Κυριακοπούλου) κα άρχισαν να με προσφωνούν Μαλού. Τη συμεμτοχή μου στο show του Alpha  την είδα ως παράκαμψη, ως έναν πιο γρήγορο δρόμο να ξεπεράσωτ ις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καλλιτέχνης στα πρώτα του βήματα.»

Η Μαλού συνεχίζει τα βήματά της στο τραγούδι συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα, όπως φέτος μαζί με την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Θυμηθείτε στιγμές της από την εποχή της συμμετοχής της στο Greek Idol:

Η γνώμη της Μαλού για τη νίκη του Παναγιώτη

Τι δήλωσε στο zappIT o Παναγιώτης μετά την νίκη του στο Greek Idol

Πόσοι είδαν το Greek Idol – Τι ποσοστό συγκέντρωσε ο νικητής

Ο Τελικός του Greek Idol 2011