Μάξιμος Μουμούρης: «Φυσικά και έχω χάσει χρήματα, τα πηγαίνω χάλια στη διαχείριση των οικονομικών μου»

Μάξιμος Μουμούρης

"Ζούμε σε μια χώρα που αναγκαζόμαστε να είμαστε μάνατζερ του εαυτού μας" ομολογεί ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο Μάξιμος Μουμούρης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου με αφορμή το νέο του θεατρικό εγχείρημα. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την κάκιστη διαχείριση που συνηθίζει να κάνει στα οικονομικά του, τις δυσκολίες που φέρει η ανασφάλεια του επαγγέλματος του και την διάθεση τον θαυμαστών να βγουν φωτογραφία μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάξιμος Μουμούρης δήλωσε πως «τα πηγαίνω χάλια στη διαχείριση των οικονομικών μου. Αυτό τα λέει όλα. Ζούμε σε μια χώρα που αναγκαζόμαστε να είμαστε μάνατζερ του εαυτού μας. Δηλαδή καλούμαστε να είμαστε και οι δικηγόροι μας και οι οικονομολόγοι μας και οι λογιστές μας και τα πάντα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι τεράστια η ευθύνη του να βγαίνεις μπροστά, να μαθαίνεις λόγια και να προσπαθείς να φτάσεις την επικοινωνία με κάποιον απέναντι σου και αυτό να περάσει στο κοινό».

«Φυσικά και έχω χάσει χρήματα σε αυτή τη δουλειά αλλά νομίζω ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας φλερτάρει συνέχεια με αυτό. Τώρα έχουν περάσει και πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω για πόσα επεισόδια ήταν τα χρήματα, αλλά ήταν πολλά».

«Έχω αρνηθεί να βγάλω φωτογραφία με θαυμαστή μόνο επειδή είμαι με τα παιδιά μου και κάπως προφυλάσσω αυτό το κομμάτι από τα παιδιά. Γιατί το παιδί μπορεί να νιώσει μια μικρή απόπειρα κλοπής του πατέρα οπότε αυτό το μικρό κομμάτι, που μπορεί να φοβηθεί, δεν θέλω να το νιώσει καθόλου. Ευγενικά έχω προσπαθήσει να ζητήσω να μην βγούμε φωτογραφία» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.