Μάξιμος Μουμούρης: «Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είμαι πατέρας»

Μάξιμος Μουμούρης

"Ευτυχώς που υπάρχει το αντίβαρο, πολιτικός και ηθοποιός στο σπίτι, τόσο για μένα όσο και για τη Νάντια" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Μάξιμος Μουμούρης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάξιμος Μουμούρης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου το μεσημέρι της Τρίτης στο Μεγάλο Κανάλι. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την καθημερινότητα με την σύζυγο του, Νάντια Γιαννακοπούλου, την πατρότητα αλλά και την τηλεοπτική επιτυχία

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάξιμος Μουμούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είμαι πατέρας. Δεν εξηγείται αυτό, μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο από τη Νάντια να το καταλάβω. Δούλευα και ασταμάτητα, κάτι το οποίο κατάλαβα ότι είναι περιττό. Πρέπει να δουλεύεις τόσο όσο γιατί η ενέργεια δεν είναι ανεξάντλητη».

«Με την σύζυγο μου γνωριζόμαστε από έφηβοι αλλά σε ενήλικη πια φάση δέσαμε και κάναμε τη σχέση μας. Ευτυχώς που υπάρχει το αντίβαρο, πολιτικός και ηθοποιός στο σπίτι, τόσο για μένα όσο και για τη Νάντια. Η ισχύς εν τη ενώση. Δηλαδή θα την προφυλάξω γιατί ξέρω ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, όπως και γω, μας βοηθάει η δουλειά που κάνει και που κάνω να κρατάμε πιο δεμένη τη ζωή μας».

«Ήταν ωραία εποχή εκείνη στην τηλεόραση. Το βασικό στοιχείο τότε ήταν πως είχαμε πολύ χρόνο για να στήσουμε κάτι. Επίσης, δεν είχαμε εικόνα για το τι συμβαίνει έξω οπότε αγαπούσαμε πάρα πολύ αυτό που είχαμε εμείς» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάξιμος Μουμούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.