Μακρυπούλια για το J2US: Τα τεχνικά προβλήματα δεν είναι αρμοδιότητα μου

Ποια είναι η σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά;

Συνέντευξη για όλα τα «φλέγοντα» τηλεοπτικά ζητήματα έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο STAR και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο της μεγάλης αλλαγής που έκανε στα μαλλιά της. Όπως είπε σκέφτηκαν να το κάνουν εξαιτίας της ταινίας που γυρίζουν με τον Νίκο Ζαπατίνα.

Σχετικά με τα τεχνικά προβλήματα του J2US:
«Σέβομαι τους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτό το κανάλι, γιατί κάνουν πολλά χρόνια show. Προφανώς και υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία εάν το καλοσκεφτείς δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αναλάβω εγώ και με αφορά 100%. Σαφέστατα μπορώ να πω μια γνώμη, αλλά δεν είναι η αρμοδιότητά μου αυτή. Σίγουρα στο 1ο live υπήρχαν κάποια τεχνικά θέματα. Δεν θα εξηγήσω τώρα το γιατί, επειδή δεν έχει και νόημα. Πιστεύω ότι στο 2ο live πολλά από αυτά φτιάχτηκαν, και όπως εγώ θέλω να εξελίσσομαι, έτσι φαντάζομαι ότι θα εξελιχθεί και η εκπομπή».

Για την Ρούλα Κορομηλά και όσα ακούστηκαν ότι θέλει να της φάει τη θέση:
«Αυτό το θεωρώ αστείο. Όσοι τα λένε αυτά, νομίζω ότι δεν σέβονται τη Ρούλα, και καλό είναι ανθρώπους που έχουν τόση ιστορία στην TV να τους σεβόμαστε. Αν είναι δυνατόν. Η Ρούλα δεν έχει τέτοια ανάγκη. Ίσα ίσα, που βρίσκεται εκεί με ανοιχτές αγκάλες. Εγώ βλέπω μια Ρούλα που θέλει να με προστατεύσει και να με βοηθήσει», άλλωστε όπως είπε, «η Ρούλα Κορομηλά είναι για μένα μια μεγάλη ιστορία. Και εκείνη έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει. Από τις εκπομπές της έχουν βγει πολλοί καλλιτέχνες που έχουν κάνει καριέρα, και η Ρούλα ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση».

Για το auto cue και αν της λείπει το Dancing:
«Μετά από 3 χρόνια στο Dancing, έχοντας κάνει πάρα πολλά concept και έχοντας ικανοποιηθεί με αυτή την αρχική ιδέα, γιατί κάναμε πολύ ωραία πράγματα και το χάρηκα κι εγώ, η σκέψη ήταν να είμαι λίγο πιο πολύ ο εαυτός μου, και να μην μπω απαραίτητα μέσα σε ένα concept. Μ΄αρέσει να πηγαίνω ένα σκαλοπάτι παραπέρα. Το κάνω για μένα, για να έχω ενδιαφέρον, και να ικανοποιηθώ κι εγώ. Οπότε σκέφτηκα να απεγκλωβιστώ από το auto cue. Και στο Dancing το είχα καταφέρει κατά το ήμισυ. Δεν το ακολουθούσα πιστά. Δεν είναι ότι μου λείπει ή δεν μου λείπει το Dancing, απλά προχωράμε μπροστά».

//www.youtube.com/embed/1KGcJXg6QWk