Μάκης Τσέλιος: «Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του»

Μάκης Τσέλιος

«Ο γιατρός στο Παρίσι ανακοίνωσε σε μένα την ασθένεια του Βασίλη και μου ήταν πολύ δύσκολο να του το μεταφέρω», είπε ο Μάκης Τσέλιος.

Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μπίλι Μπο.

«Ένας δημιουργός δεν σταματάει ποτέ. Απλά τώρα μου επιτρέπεται να κάνω λιγότερα πράγματα. Ελπίζω ότι η Ελισάβετ (Μουτάφη) θα αναλάβει τον οίκο και όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε μια μεγάλη κολεξιόν. Όταν ξεκίνησα τη μόδα γνώριζα και από οικονομικά και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος είπε στη συνέχεια: «Έχασα πάρα πολλά χρήματα με την αρρώστια του Βασίλη. Τη στιγμή που ήταν να ανοίξουμε το μαγαζί στη Νέα Υόρκη, ο Βασίλης αρρώστησε με AIDS και αυτό με διέλυσε. Το AIDS κατέστρεψε τον Βασίλη κι εγώ έδωσα έναν άνισο αγώνα. Άλλοι άνθρωποι “έφευγαν” μέσα σε 15 μέρες, εγώ τον κράτησα εννέα μήνες μήπως βρεθεί το φάρμακο».

Κλείνοντας, ο Μάκης Τσέλιος ανέφερε: «Ο γιατρός στο Παρίσι ανακοίνωσε σε μένα την ασθένεια του Βασίλη και μου ήταν πολύ δύσκολο να του το μεταφέρω. Θέλω να τον θυμάμαι ωραίο και με την όρεξη που είχε για ζωή. Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του».