Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo»

Μάκης Τσέλιος

«Ο Βασίλης έφυγε νωρίς και μετά συνέχισα εγώ το έργο μου», είπε ο Μάκης Τσέλιος.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μια μίνι αναδρομή στην καριέρα του.

«Τη δεκαετία του ‘90 ήταν πολύ μεγάλη η πορεία μου. Από τα καλλιστεία βγαίνανε πολλά μοντέλα. Είχαμε γνωρίσει μοντέλα από το λεωφορείο και από το δρόμο. Μαζί με τον Βασίλη (Billy Bo) συμβουλέψαμε την Έλενα Κουντουρά και την Βίκυ Κουλιανού να δουλέψουν στο εξωτερικό. Η Κουντουρά και η Κουλιανού κάνανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Η Έλενα Ναθαναήλ θα μπορούσε να κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, ήταν σαν την Όντρει Χέμπορν. Την Έλενα Ναθαναήλ μόνο εγώ την έντυνα. Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo. Ο Βασίλης έφυγε νωρίς και μετά συνέχισα εγώ το έργο μου», είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος είπε στη συνέχεια: «Δεν με απασχολεί η πάροδος του χρόνου, θέλω να είμαι υγιής, ζω με τους νέους ανθρώπους γιατί έτσι έχω διάθεση να κάνω ό,τι θέλω. Έπαψα να πηγαίνω στα μπουζούκια που μου άρεσαν πάρα πολύ , με ενοχλούν και δεν ακούω καλά τραγούδια. Θέλω να περάσει η δουλειά μου στην Ελισάβετ Μουτάφη. Θα κάνω μια μεγάλη επίδειξη και θα αποχαιρετήσω τον κόσμο και θα τον χαιρετήσει η Ελισάβετ».

Κλείνοντας, ο Μάκης Τσέλιος ανέφερε: «Έδωσα πολύ μεγάλο βάρος στην καριέρα μου και άφησα την προσωπική μου ζωή, πάντα κάτι χάνεις».