Μάκης Τσέλιος: «Αυτά είναι για τον εντυπωσιασμό της στιγμής, κάνουν καλές και κακές δημόσιες σχέσεις»

Μάκης Τσέλιος

"Υπάρχει ένα μεγάλο κενό που δεν συμπληρώνεται. Δεν ξεχνώ ποτέ την ημερομηνία του θανάτου του, πάντα οργανώνω μία δέηση στη μνήμη του", εξομολογείται ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μίλησε στη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο του Μπίλι Μπο, που φέτος κλείνουν 36 χρόνια από τον θάνατό του, αλλά και στις γυναίκες celebrities που ασχολούνται με τη μόδα τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, παρ’ όλο που ετοιμάζω την ανιψιά μου (Ελισάβετ Μουτάφη) για να αναλάβει. Η ανιψιά μου θα δημιουργήσει σύντομα μία κολεξιόν καθ’ ολοκληρίαν δικιά της», δηλώνει ο Μάκης Τσέλιος.

Πώς αισθάνεται που φέτος συμπληρώνονται τα 36 χρόνια από τον θάνατο του πρώην συντρόφου του, Μπίλι Μπο; Ο σχεδιαστής εξομολογείται:

«Υπάρχει ένα μεγάλο κενό που δεν συμπληρώνεται αλλά η ελπίδα ότι κάποτε θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί εκεί ψηλά σαν ένα μεγάλο ταξίδι είναι που με κάνει να αισθάνομαι ότι έκανα πολλά για αυτόν με πολλή αγάπη. Δεν ξεχνώ ποτέ την ημερομηνία του θανάτου του, πάντα οργανώνω μία δέηση στη μνήμη του».

Τον ενόχλησε η εικόνα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Σοφιάνας Σπίνουλα στο Athens Fashion Week;

«Αυτό είναι μία εικόνα που κάνει καλές και κακές δημόσιες σχέσεις ταυτόχρονα. Οι εποχές έχουν αλλάξει, όλα αυτά είναι για έναν εντυπωσιασμό της στιγμής. Δεν συζητάμε για αυτά τα πράγματα, είναι πολύ μπροστά και πίσω ταυτόχρονα», απαντά ο Μάκης Τσέλιος.

«Αν κάνει κανείς σοβαρά δουλειά με τη μόδα και τη σέβονται, μου αρέσει. Με ενοχλεί όταν άλλοι το κάνουν περιστασιακά», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Μάκης Τσέλιος, αναφερόμενος στις γυναίκες celebrities που σχεδιάζουν τις δικές τους κολεξιόν, ενώ ξεχωρίζει ως τις πλέον καλοντυμένες παρουσιάστριες τη Σία Κοσιώνη, την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου.