Μάκης Πουνέντης: «Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην είναι στο MEGA αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένει εκτός»

Μάκης Πουνέντης

"Η Λίτσα Πατέρα είναι συνυφασμένη, δεν μπορώ να φανταστώ το πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς εκείνη" διευκρινίζει ο Μάκης Πουνέντης.

Ο Μάκης Πουνέντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, το πρωινό της Τετάρτης, στο STAR. Μέσα σε όλα, δε, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός κλήθηκε να σχολιάσει το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της Φαίης Σκορδά και της Ελένης Μενεγάκη όσο και της Λίτσας Πατέρα.

Ειδικότερα, ο Μάκης Πουνέντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραίο είναι το δίδυμο της Φαίης Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κοιτάξτε, εγώ δεν πρόκειται να πω ότι κάτι δεν μου αρέσει πρώτα απ’ όλα πριν το δω αλλά, επειδή τους αγαπώ πολύ και τους δύο, μου αρέσει αυτή η συνύπαρξη. Είναι ήσυχοι άνθρωποι, η Φαίη είναι πιο ήσυχη βέβαια από τον Δημήτρη».

«Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη; Έτσι ξέρεις; Μπορεί και όχι, Δεν ξέρω κάτι αλλά έτσι όπως μου το λες, ότι αποχωρεί, το να κάνει ένα διάλειμμα η Ελένη ή να κάνει κάτι άλλο… Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει εκτός. Μπορεί να μην είναι στο MEGA αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένει εκτός. Με την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Είπαμε, μόνο η Ελένη ξέρει».

«Η Λίτσα Πατέρα είναι συνυφασμένη με τα πρωινά του ΑΝΤ1, την θυμάμαι από πριν ξεκινήσω και γω στον Πρωινό Καφέ. Μια σεζόν έχουμε κάνει μαζί αλλά είναι συνυφασμένη, δεν μπορώ να φανταστώ το πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς τη Λίτσα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μάκης Πουνέντης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.