Μάκης Δελαπόρτας: Τι λέει την επιλογή Γερονικολού και Τζιόβα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»;

Μάκης Δελαπόρτας

Η αναφορά στην Κατερίνα Παπουτσάκη...

«Η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με στιγμάτισαν ανεξίτηλα. Είναι τρεις άνθρωποι που με στιγμάτισαν και καθόρισαν τη ζωή μου ανεξίτηλα. Τους έζησα. Έζησα κοντά τους ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και άσχημες στιγμές. Θα εστιάσω στο τέλος τους. Αισθάνθηκα πάρα πολύ περίεργα όταν έφευγαν ένας ένας από αυτούς. Αισθανόμουν ότι ένα κομμάτι, ένας μέρος του σώματος μου έφευγε για πάντα», εξομολογείται ο Μάκης Δελαπόρτας που έχει γράψει τις βιογραφίες των σπουδαίων ηθοποιών.

Ο ίδιος ρωτήθηκε ακόμα στην εκπομπή Όλα Καλά και για την επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού και του Ορέστη Τζιόβα στους ρόλους που κάποτε ενσάρκωσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»…

[dfp_ads id=236982]

«Πρώτα πρώτα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» δεν θα δούμε Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Θα δούμε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω κάτι αν δεν δω την παράσταση. Δεν ξέρω κάτω από πιο πρίσμα βλέπουν αυτή τη μεταφορά του θεατρικού. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα. Μπορεί πραγματικά να έχει δοθεί από μια άλλη άποψη πιο σημερινή. Αν και με βρίσκει λίγο αντίθετο εμένα αυτό. Θα ήθελα τα τραγούδια του Χατζιδάκι, την ατμόσφαιρα αυτή, να δω εκείνη την εποχή. Δεν πρέπει δηλαδή μια μαθήτρια να έχει κινητό. Είναι άσχημο αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όμως μοιραία θα γίνει η σύγκριση. Άσχημο για τους ηθοποιούς. Έτσι έγινε και με την Παπουτσάκη που είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπήκε σε σύγκριση. Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και με τη Γερονικολού. Δεν είναι το ίδιο ο Παπαμιχαήλ πάντως. Η Αλίκη είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η Αλίκη ζει ακόμα στις οθόνες μας. Τη βλέπουμε να κινείται, να χορεύει να τραγουδάει και είναι ακόμα ροδαλή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Η Αλίκη δεν έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι και ο Ντάνος δεν θα δεχόταν να ενσαρκώσει τον Παπαμιχαήλ.Είναι έξυπνος για να μπει σε αυτή τη διαδικασία.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!